Aloha Aloha

Aloha

25 Gratis Spins

Aloha Free Spins

NetEnt vereist een naar een tropisch eiland met zijn nieuwste verdovende Aloha Free Spins Slot! Cluster Pays. Aloha! Cluster Pays zorgt voor een nieuw soort opwinding bij de spelers met behulp van de clusters van symbolen waarin steeds meer passende symbolen de grootte van het publiek vergroten. De combinatie van tropische muziek en de vrolijke Tiki garandeert een leuke game-ervaring met Aloha! Cluster betaalt.

Aloha! Cluster betaalt

Deze game met een Hawaïaans thema laat je ontspannen in het gemak van je eigen woning en surft over de Hawaiiaanse golven in dit spannende nieuwe spel, maar je wordt niet al te ontspannen omdat er echt een vulkaan in de verte is die op elk moment kan uitbarsten !
Aloha! Cluster betaalt is gewoon weer een topper! Het spel is met 6 slots en 5 pops plus het heeft nul betaallijnen, ja dat is precies nul pay-lijnen maar niet stress dit kan je voorzien van een totaal onderscheidend match arrangement met extra bonus features en bonusronden om thuis te maken wint.

Aloha! Cluster betaalt bonusronden en extra’s

Aloha! Wanneer je dat doet, kunnen deze de set-up bevriezen en je zult zeker worden beloond met een re-spin. Als je tijdens die re-spin meer van de exacte symbolen verkrijgt sinds het stel, worden deze ook op hun plaats getrokken en vind je misschien nog een andere re-spin. Het is mogelijk om re-spins te krijgen totdat je vergeet dat logo’s kunnen worden ingevoegd.

Aloha! Cluster betaalt gratis spins Bonusronde: de gratis spins rond worden geactiveerd zodra je de gratis spinsymbolen die in bepaalde snaren opduiken op de spoelen zet. De hoeveelheid spins die gratis is, is afhankelijk van het aantal gratis spinsymbolen dat op deze spoelen is ontstaan.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl