Blood Suckers 2 Blood Suckers 2

Blood Suckers 2

25 Gratis Spins

Blood Suckers 2 Free Spins

De Blood Suckers 2 Free Spins is een videoslot met 5 spoelen, 25 lijnen en vampiers, met een hoge uitbetalingsratio om de jongere, meer casual gamers te trekken. Drie of meer bonussymbolen vereisen dat de deelnemer deelneemt aan een angstaanjagende vampierslaying bonusmatch. Ben je klaar om een ​​paar schimmige wezens en grote overwinningen te zoeken? Als de oplossing ja is, doe dan mee aan de online videoslot met vampier thema – Blood Suckers. De symbolen van de videoslot duiden op verschillende nachtelijke monsters en mysterieuze dingen zorgen samen met de geluidseffecten voor een veel extremere donkere instelling.

Blood Suckers II video slot mechanics

Dit is een spel met vijf rollen, drie rijen en vijfentwintig uitbetalingslijnen met functies als scatterwinsten, gratis spins, wildvervangers en een spannend spel voor het doden van vampieren.

Blood Suckers II video slot functies

De bonusmatch wordt geactiveerd door drie of zelfs bonussymbolen te scoren bij een winnende mix van links naar rechts vanaf de rol. Vervolgens wordt u naar een ander scherm verplaatst dat een kamer met 12 doodskisten toont. Als u dat doet, is er een prijs voor elk van hen. In het geval dat de kist leeg lijkt te zijn, is de bonusronde afgelopen.

Om de 10 gratis spins-manier in te voeren, moeten er drie of meer Scatter-symbolen zichtbaar zijn op de monitor. De deelnemer ontvangt een uitbetalingshoeveelheid van zijn gehele inzet vermenigvuldigd met x2, x4, x25 of x100 voor 2 en nog veel meer Scatters op een willekeurige locatie van het scherm (voor twee, drie, vier of zelfs vijf symbolen dus).

Het wilde symbool is een foto van een vrouw die door vampier in haar keel is gebeten. Het zal de speler toestaan ​​om waardevolle mengsels te maken op zijn eigen naast het vervangen van andere symbolen (behalve voor Scatter en Bonus). Aarzel niet en dood die Blood Suckers voor ondenkbare voordelen. Druk eenvoudig op de draaiknop voor een paar serieus verdomde actie!

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl