Blood Suckers Blood Suckers

Blood Suckers

25 gratis spins

Blood Suckers Free Spins

Ben je klaar om een ​​paar schimmige wezens en grote overwinningen te zoeken? Als de oplossing ja is, doe dan mee aan de Blood Suckers Free Spinsmet een vampier thema. De symbolen van de videoslot duiden op verschillende nachtelijke monsters en mysterieuze dingen zorgen samen met de geluidseffecten voor een veel extremere donkere instelling.

Blood Suckers gokkast mechanics

Dit is een spel met vijf rollen, drie rijen en vijfentwintig uitbetalingslijnen met functies als scatterwinsten, gratis spins, wildvervangers en een spannend spel voor het doden van vampieren.

Blood Suckers functies

Het bonusspel wordt geactiveerd door drie of meer bonussymbolen te scoren in een winnende combinatie van links naar rechts vanaf de eerste rol. Daarna wordt u verplaatst naar een ander scherm met een kamer met 12 doodskisten. Jouw taak is om op de kist te klikken en de vampier binnenin te doden. Als je dat doet, is er een prijs voor elk van hen. Als de kist leeg lijkt te zijn, is de bonusronde voorbij. U keert terug naar het hoofdscherm en de winst wordt toegevoegd aan uw saldo.

Om de 10 gratis spins-modus in te voeren, moeten er drie of meer Scatter-symbolen zichtbaar zijn op het scherm. De speler ontvangt een uitbetaling in bedrag van de totale inzet vermenigvuldigd met x2, x4, x25 of x100 voor twee en meer Scatters op elke positie van het scherm (overeenkomstig twee, drie, vier of vijf symbolen).

Het wilde symbool is een afbeelding van een meisje gebeten door vampier in haar nek. Het stelt de speler in staat om zelf waardevolle combinaties te vormen en vervangt andere symbolen (behalve Scatter en Bonus).

Wees niet bang en dood die Blood Suckers voor onvoorstelbare beloningen. Druk op de draaiknop voor een serieus bloedige actie!

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl