Butterfly Staxx Butterfly Staxx

Butterfly Staxx

25 Gratis Spins

Butterfly Staxx Free Spins

Kom en geniet van de rustige dag van deze rustige, betoverende vallei met de Butterfly Staxx Free Spins, een prachtige internetgroef met een uniek motief. Dit meesterwerk is aan u voorgesteld door een echte gigant van online fruitmachines NetEnt. Deze leverancier heeft het onberispelijke vakmanschap getoond met betrekking tot het creëren van buitengewoon vermakelijke slots en dit kan slechts een van de andere zijn. In Butterfly Staxx kun je genieten van verbluffende 3D-beelden gevolgd door de modernste cartoons en geluidseffecten die de complete, magische instelling van de instelling aanvullen. Met een paar fascinerende toegevoegde attributen toegevoegd om de gameplay te vergroten die ze produceren, een slot dat zeker niet gemist mag worden.

Butterfly Staxx videoslot mechanica

Deze game biedt vijf drie rijen en 40 vaste coverlijnen. De betaalde mengsels zijn gemaakt van drie, vier of zelfs vijf identieke symbolen, geplaatst op de aangrenzende rollen vanaf de eerste aan de linkerkant. Het is waarschijnlijk dat het een minimum van $ 0,20 per draai inzet, terwijl maximaal 400 kan zijn. Routine, niet-betalende symbolen vereisen een soort speelkaarten ter waarde van jack tot aas, terwijl hoogbetalende symbolen onthullen als bloesems in verschillende kleuren en ook de meest kostbare is een glinsterende vlinder. Het wild-symbool wordt weergegeven met de term zelf en vervangt alle andere symbolen die regelmatig zijn, waardoor winnende combinaties worden gemaakt.

Butterfly Staxx online slot bonusfuncties

Opnieuw draaien – elke keer dat een volledige stapel vlindersymbolen verschijnt die de hele rol beslaan, wordt een re-spin-functie geactiveerd. Vlinder beweegt naar de meest linkse spoel en een andere draai zal worden uitgevoerd. Als er extra vlindersymbolen worden gescoord, gaan deze ook naar links naar de eerste beschikbare lege plek. Opnieuw draaien totdat er geen vlindersymbolen meer verschijnen, waarna alle winnende combinaties zichtbaar op het scherm worden uitbetaald.

Vlinderspins – drie of meer Scatter-symbolen die in één keer worden gescoord, zullen een bonusspel belonen. Tijdens deze ronde worden er coconsymbolen aan de rollen toegevoegd. Ze kunnen in de vlinder veranderen en als ze dat doen, zullen de vlinders naar links bewegen net zoals in de re-spin functie, maar ze zullen op hun positie blijven tot het einde van de bonusronde die wint na elke draai.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl