Copy Cats Copy Cats

Copy Cats

25 Gratis Spins

Copy Cats Free Spins

Welkom in de stille straten van een kleine, vriendelijke stad waar de Copy Cats Free Spinszijn eigendom maakte. Dit is gewoon weer een geweldige online slot gemaakt door NetEnt, een van de top en meest welvarende leveranciers in internet gokken markt. Het hele thema werd geproduceerd in de vorm van een cartoon en het past zeker in de geweldige sfeer die de harige vriendinnen maken. Foto’s presenteren de maximale kwaliteit, samen met de modernste tekenfilms en geluidseffecten die perfect passen bij de gehele ontspannen textuur van de sleuf. Wacht niet langer en laat de Copy Cats je rechtstreeks naar die enorme overwinningen leiden!

De mechanismen van Copy Cats

Deze game biedt vijf drie rijen en 25 vaste coverlijnen. De betaalde combinaties zijn allemaal gemaakt van drie, vier of zelfs vijf gerelateerde symbolen, geplaatst op de nabijgelegen sleuven vanaf de eerste aan de linkerkant. Er wordt waarschijnlijk minimaal $ 0,20 per draai ingezet, terwijl maximum 125 zou kunnen zijn.

Frequente symbolen in dubbele katten zijn vertegenwoordigd door pootafdrukken in verschillende kleuren, terwijl hoge betalende symbolen de volgende afbeeldingen tonen: een visgraat, een pot melk, een opwikkelmuis en ook veel drie verschillende katten (blauw, karmozijnrood en roze).

Wild symbool wordt gesymboliseerd met slechts een klein poesje dat een bal van garen ondersteunt en het vervangt alle andere reguliere symbolen die helpen bij het maken van winnende combinaties. Als je drie van deze symbolen op één spin scoort, wordt de 10 gratis spins-bonus geactiveerd.

Kopieer Cats online slot bonusfuncties

Kopieer katten – elk van die symbolen voorgesteld door een kat (zoals een wild) is opgestapeld. Als je een volledige stapel op de haspel scoort, activeer je het kenmerk ‘Kopieer katten’ en worden katensymbolen op blijvende rollen exact dezelfde kat die de allereerste spoel bedekt. Uitzondering is het Wild-symbool dat, als het op de bovenste haspel wordt gestapeld op de bovenste haspel, alle symbolen van de kat op het display Wild kan zetten.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl