Dead or Alive Dead or Alive

Dead or Alive

25 Gratis Spins

Dead or Alive Free Spins

Wat dacht u van een ervaring van uw leven met een andere opmerkelijke productie van NetEnt Dead or Alive Free Spins? Wij garanderen de grootste niveaus van verrukking, interessante eigenschappen en onderhoudend motief van boeven in het Wilde Westen. Je kunt ontelbare vervelende overtreders tegenkomen die het wetteloze land beheersten en vaak de hele stad overrompelden met slechts een paar jongens. Ze zijn gevreesd, gerespecteerd en eerlijk gezegd – glorieus in deze tijden. Dat is precies waar het bij deze videoslot om draait: één dichterbij brengen in het spannende tijdperk in onze geschiedenis.

Dead or Alive video slot mechanics

Minimale inzet per draai is £ 0,09 cent, maximum is £ 18. De goksymbolen, die u kunt zien in het primaire display van Dead or Alive online video gokautomaat, zijn afbeeldingen van verschillende dingen die verband houden met het Wilde Westen. Afgezien van bepaalde symbolen zijn er bovendien gewone met een waarde van tien op een speelkaart voor een expert.

Wild symbool in deze wedstrijd is een criminele poster. Het zal verschillende symbolen van de wedstrijd vervangen, behalve Scatter. Het scattersymbool wordt weergegeven door twee 6-kamer Colt-pistolen die bij elkaar passen. Als je er drie scoorde, activeer je een bonus gratis ronddraaien.

Dead or Alive videoslot gratis spins

In de bonusronde krijgt u twaalf gratis spins. Bovendien worden al uw uitbetalingen vermenigvuldigd met x2. De speciale functie van deze game is Sticky Wilds.

Sticky Wilds

Tijdens de gratis spins bonusronde toont elke gewenste aankondiging een van de vijf bandieten: Billy Wilson, Jesse James, Belle Starr, Della Moore en Apache Kid. Het verbazingwekkende aan hen is dat zodra ze verschijnen, ze gedurende een volledige gratis spins-game op het hoofdscherm zullen blijven en de speler helpen bij het voltooien van de winnende combinaties. Een of meer kleverige wilde symbolen die op alle rollen verschijnen activeert 5 extra gratis spins.

Waar wacht je dan op? Grijp je hoed, cowboylaarzen, spring op je hengst en ga op pad om die criminelen achterna te zitten en vast te houden aan die ongelooflijke beloningen. In de zonsondergang en verder!

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl