Divine Fortune Divine Fortune

Divine Fortune

25 Gratis Spins

Divine Fortune Free Spins

De Divine Fortune Free Spinsis een progressieve slotmachine met 5 rollen en 20 betaallijnen. De game neemt je mee terug naar het oude historische Griekenland naar een wereld van mythische wezens zoals Medusa, Minotaur en Phoenix.

Deze visueel aantrekkelijke online slot-sport brengt symbolen zoals Medusa, Nemean Lion, Minotaur, Phoenix en Griekse speelkaarten (A, K, Q en J) in de wedstrijd. Pegasus is het wild-symbool en vervangt alle symbolen behalve de logo’s van de gratis spins en bonus.

Divine Fortune Bonus-functies

Er zijn vier bonusfuncties in dit online gokspel.

De Falling Wilds Re-Spin-functie, die wordt geactiveerd wanneer een wild op de rollen verschijnt – de wildernis schuift vervolgens één positie omlaag met een re-spin toegekend.

De Wild on Wild-functie wordt geactiveerd wanneer een overlay-wild op een wild land belandt. De wildernis breidt zich vervolgens uit om de hele haspel over te nemen. Elk wild-symbool verschuift vervolgens 1 plaats verticaal op de rollen met een gratis re-spin toegekend – je krijgt ook twee overlay-wilds op die haspel. Als drie of meer gratis spinsymbolen in hetzelfde spel verschijnen als een wild, worden alle herhalingen van Falling Wilds afgespeeld als de functie is voltooid.

De gratis spins-functie die wordt gespeeld wanneer 3 of meer gratis spinsymbolen overal in het zicht verschijnen in het basisspel of de functie Opnieuw spins draaien. 3 geeft je 5 gratis spins en 4 geeft je 8 gratis spins. Als u 5 krijgt, wint u 12 gratis spins.

De Jackpot-bonusfunctie die wordt gespeeld wanneer 3 of meer bonussymbolen (de gouden munt) worden verzameld in het basisspel (inclusief de Falling Wilds Re-Spins-functie). Deze bonussymbolen worden willekeurig op de rollen geplaatst voordat de functie begint en hebben 15 onafhankelijke rollen, die zelfstandig draaien.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl