Dracula Dracula

Dracula

25 Gratis Spins

Dracula Free Spins

We willen je graag uitnodigen in een donker kasteel van de beruchte graaf in op de Dracula Free Spins. Deze prachtige game werd je aangeboden door NetEnt, een van de belangrijkste en meest succesvolle online gaming-providers ter wereld. Gemaakt met fantastische aandacht voor detail dat deze sleuf garant staat voor quality time terwijl je ervan geniet. Een van de grootste cartoons, geluidseffecten en karakteristieken die je kunt zien in internetvideoslots, zijn te vinden in Dracula. Deze game zal zeker voldoen aan zelfs de moeilijkste slotspelers.

Dracula videoslotmechanica

Deze game biedt vijf rollen, vierentwintig en rijen actieve betaallijnen. De betaalde combinaties zijn allemaal gemaakt van drie, vier of zelfs vijf gerelateerde symbolen, geplaatst op de nabijgelegen sleuven vanaf de eerste aan de linkerkant.

Standaardsymbolen uit de wedstrijden worden weergegeven door veel figuren uit het verhaal. Bovendien zijn er bepaalde letters met de waarde van kaarten om de aas in de rocksignalen te spelen.

Het scattersymbool bestaat uit twee componenten, de Dracula-figuur die op de volgende rol verschijnt en de Lady-figuur die op de haspel verschijnt. Elk van deze neemt verticaal drie afstanden in beslag en om de gratis spins rond te activeren moeten ze allebei gelijktijdig verschijnen.

Dracula videoslot bonusfuncties

Bat functie kan worden geactiveerd tijdens een normale spin. Graaf Dracula transformeert zichzelf in een zwerm vleermuizen die over het scherm vliegen en willekeurige delen van het bord veranderen in gestapelde wilde dieren.

Dracula free spins round bestaat uit 10 gratis spins. Je kunt elke keer 2 gratis spins winnen als je een gestapelde wilde Dracula toont en de dame volledig verschijnt op de middelste haspel.

Bereid jezelf voor op deze verbazingwekkend vormgegeven online video-slot en ga mee met het spannende avontuur met graaf Dracula. De hoogste niveaus van opwinding zijn gegarandeerd tijdens het spelen van dit spel.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl