Emoji Planet Emoji Planet

Emoji Planet

25 Gratis Spins

Emoji Planet Free Spins

De Emoji Planet Free Spins is beroemd over de hele wereld. Deze kleine pictogrammen met volledige selectie van emoties worden dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. Emoji Planet werd geleverd door NetEnt en trekt ook een compleet scala aan interessante attributen aan samen met prachtige afbeeldingen en cartoonachtige animaties. Een aantal kansen om een triomf en een innemend vrolijk motief te scoren, maken deze match tot een absolute noodzaak voor alle online casinospelers.

Emoji Planet gokkast opties

Er zijn geen tijdloze coverlijnen en winnende reeksen zijn gemaakt van clusters met minimaal vijf symbolen die verbinden of horizontaal. Nadat een juiste combinatie is gemaakt, verdwijnen de symbolen en verdwijnen de pictogrammen van bovenaf op hun locatie. Alle opeenvolgende overwinningen zullen deel uitmaken van één uitbetaling wanneer niet langer winnende snaren worden gescoord. Het is waarschijnlijk dat het minimaal $ 0,20 per spin inzet, hoewel het maximum 200 kan zijn.

Frequente symbolen in Emoji Globe bestaan uit deze afbeeldingen, die de moeite waard zijn: 2 sombere ogen, een bom, een stuk pizza, een kusmarkering, een hoop poep, een buitenaards hoofd en een LOL-pub.
Het enige speciale symbool van de sport is Wild in het type van een gouden ster en het zal alle typische symbolen vervangen bij het produceren van winnende snaren.

Emoji Planet Gokkast bonus

Emoji-functies – er zijn vijf verschillende functies beschikbaar in het spel en elk wordt geactiveerd door een bepaalde meter op te vullen met 12 velden van het bijbehorende symbool. De functie wordt eenmaal geactiveerd wanneer er geen winnende combinaties meer zijn. De sticker op elke Emoji-meter geeft aan hoe vaak deze is gevuld.

Bomb Feature – het zal 8 willekeurige symbolen op de rollen vernietigen en een willekeurige muntwinst van tussen 5 en 100 keer het inzetniveau wordt toegekend voor elk vernietigd symbool.

Pizza-functie – een 3×3 cluster van een willekeurig geselecteerd, normaal symbool verschijnt op de rollen.

Kiss Mark Feature – drie sticky Wild-symbolen verschijnen op willekeurige posities op de rollen. Elk heeft 3 levens. Wanneer het deel uitmaakt van een winnende reeks, verliest het één leven. Als alle drie verloren zijn, verdwijnt het symbool.

Rocket Feature – een stapel van 10 Wild-symbolen verschijnt op en boven een van de rollen waardoor een winnende combinatie ontstaat.

Two Hearts Feature – de totale winst wordt vermenigvuldigd met het aantal keren dat de meter is gevuld plus één.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl