Flowers Flowers

Flowers

25 Gratis Spins

Flowers Free Spins

Speel Gratis Flowers Free Spins! Haal diep adem en ontspan voor een heel eenvoudige draai aan Flowers. Het is een briljante videoslot met 5 rollen, 3 rijen en 30 weddenschappen. Symbolen omvatten allerlei kleurrijke bloemen zoals rozen, zonnebloemen, tulpen, boshyacinten en andere die zijn ontworpen om op stripfiguren te lijken. Eén nieuw element is aanwezig op de rollen van dit gokspel en dat is het dubbele symbool, dat telt als twee afzonderlijke symbolen. Het biedt het potentieel voor meer en grotere winsten.

Dubbele symbolen verschijnen zowel in het spel als in gratis spins. Een winnende combinatie kan worden behaald met 3 tot 10 overeenkomende symbolen op een winlijn, ongeacht of deze wordt gecombineerd met enkele of dubbele symbolen. Naast de bloemen verschijnen Wilds en Scatters ook op de rollen, waardoor gratis spins worden geactiveerd. Een lachende zon is het Wild-symbool en vervangt alle andere symbolen. Het scattersymbool verschijnt als enkel en dubbel.

In Flowers activeren 4 of meer spinsymbolen gratis spins. Tijdens een ronde van gratis spins kunnen spelers extra gratis spins krijgen. Stacked Wild-symbolen verschijnen alleen in gratis spins, wat de kans op meer winsten vergroot. Draai aan de rollen en beleef een mooie tijd met Flowers!

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl