Fruit Shop Fruit Shop

Fruit Shop

25 Gratis Spins

Fruit Shop Free Spins

Als u kostbare tijd hebt besteed aan het zoeken naar een internetgroef die de opwinding van de wedstrijd combineert met een reis naar de groentewinkels, is uw zoekopdracht misschien wel voltooid. FruitShop van Net Entertainment is precies dat en hoewel onze beschrijving in de eerste zin een beetje grappig zou kunnen zijn, is dit in werkelijkheid een uitstekend spel.

De onmiddellijke aantrekkingskracht van Fruit Shop is dat het felle kleuren en eenvoudige afbeeldingen heeft en het is eigenlijk gemodelleerd naar de winkel van een kruidenier. Er is veel groen en fruit op de achtergrond, maar de gele en witte luifel aan de bovenkant van de haspels geeft aan dat dit een uitstalraam is.

Er zijn vijf vier en haspels gerepareerde betaallijnen en de zeer lage waarde symbolen zijn de 10, J, Q, K en A. Het wild-symbool is dat van het Fruit Shop-embleem en daarnaast functioneert het als een 2x vermenigvuldiger.

Fruit shop Bonus Features

Deze game is echt vereenvoudigd, dus er zijn geen speciale bonusspellen, maar er is een gratis spins-functie die vaak wordt geactiveerd. Elke vrucht kan je gratis spins toewijzen tijdens normaal spel als volgt:

Plum – 3, 4 or 5 on a payline wins 1, 2 or 5 free spins

Cherry – 2, 3, 4 or 5 on a payline wins 1, 1, 2 or 5 free spins.

Watermelon – 3, 4 or 5 on a payline wins 1, 2 or 5 free spins

Orange – 3, 4 or 5 on a payline wins 1, 2 or 5 free spins

Lemon – 3, 4 or 5 on a payline wins 1, 2 or 5 free spins

While in this feature all wins are multiplied by 2; you can also re-trigger free spins by landing the fruit again.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl