Gonzo’s Quest Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest

25 Gratis Spins

Gonzo’s Quest Free Spins

Ontdek Gonzo’s Quest Free Spins! Ben je bereid om samen met alle onverschrokken Spaanse veroveraars een ervaring op te zetten? Reis naar de kust van Peru in 1541 – de dagen van ontdekkingsreizigers op zoek naar ondenkbare schatten. Eén van hen die door alle Eldorado werd gezocht, verloren stad van goud. Welkom bij Gonzo’s Quest videoslot, een spannende match in NetEnt boordevol interessante functies, verbluffende graphics en ontspannende geluiden van de natuur op de achtergrond. Gonzo zelf zal je bij elke draai begeleiden om je grote winsten te observeren en je uit te nodigen voor extra gameplay.

Gonzo’s Quest video slot mechanics

Het prachtige aspect van dit spel is gebaseerd op een zogenaamde lawine, waarbij in plaats van routinematige spins de symbolen van boven naar beneden vallen om de rollen blokkeren van blok naast elkaar. Nadat alle vijf rollen samen met drie rijen zijn voltooid, zullen de winnende combinaties barsten en verdwijnen, waardoor er ruimte ontstaat voor meer kubussen die op hun eigen plek instorten. Dat zal je kansen op het winnen van meer winnende combinaties enorm verbeteren. Klinkt interessant? Natuurlijk, maar dat is niet alles.

Gonzo’s Quest free falls feature

Gratis vallen in de videoslot van Gonzo’s Quest zijn gelijk aan gratis spins in de meeste spellen. Om de 10 gratis valt-modus te betreden, moet je drie gouden bord-symbolen scoren in een winnende combinatie. Vergeet niet dat in Gonzo’s Quest het wilde symbool ook het gratis valt-symbool kan vervangen, dus het scoren van hen is nog eenvoudiger! In deze modus groeien de vermenigvuldigers ook en het goud stroomt mee. Nu vermenigvuldigen ze uw winst met x3 met eerste lawine, x6 met seconde, derde wordt verhoogd naar x9, vierde en elke volgende is x15. Je kunt ook nog eens 10 gratis vallen scoren als je de winnende combinatie van drie gouden platen binnen de gratis valt-modus hebt.

Gonzo’s Quest-videoslot is een vijf rollen, drie rijen online machine met twintig betaallijnen. De minimale inzet per lijn is € 0,01.

Als je van de historische reizen van grote ontdekkingsreizigers, spannende avonturen of gewoon van professionele en mooie online video slots houdt, is Gonzo’s Quest zeker degene die je moet bezoeken.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl