Guns ’n Roses Guns ’n Roses

Guns ’n Roses

25 Gratis Spins

Guns ’n Roses Free Spins

Speel de Guns ‘n Roses-slot gratis. Opgedragen aan een van de meest bekende rockbands in de geschiedenis van de audio, biedt deze wedstrijd een uitstekende smaak voor al die enorme winsten. Houd van hoogwaardige 3D-afbeeldingen met uitzonderlijke visuele effecten vergezeld van klassieke hits als “Welcome to the jungle”, “Paradise town” of “Sweet child o ‘mine”. Genieten van een gratis draai rond of meerdere gekke rollen met behulp van de opwindende gitaar van Slash, samen met de opwindende stem van Axl Rose, zal een onvergetelijke slot-ontmoeting zijn.

Deze filmgroef wordt op een enorm podium gezet met flitsende, kleurrijke lichten en ook een aanbiddende menigte die hartstochtelijk alleen voor jou kan juichen als een winnende draai wordt gemaakt. Voor al die unieke grote overwinningen zijn er ook echte beelden van Guns N ‘Roses-optredens. De game biedt vijf drie rijen met 25 winlijnen.

Bonus round in Guns N’ Roses slot game:

Om de bonusronde in de Guns N ‘Roses videoslot te betreden, moet je drie bonusrecord-symbolen raken. Ze zijn alleen aanwezig op de eerste, derde en vijfde spoel. Zodra u alle drie krijgt, verschijnt het ronddraaiende record en moet u op de stopknop drukken. Er zijn drie soorten beloningen die je kunt winnen:

  • 200, 300, 400, 500 or 600 coins,
  • The crowd-pleaser bonus game,
  • Encore free spins,

Crowd-pleaser bonus game:

Jouw taak is om het publiek gek te maken! Vul je crowd meter in door juiste symbolen te kiezen om je uiteindelijke overwinning te verdubbelen. Je hebt drie keuzes in elke ronde en er is een limiet die je moet oversteken om de volgende te spelen. Onder de symbolen kun je behalve de punten ook een extra pick- of gratis spinsymbool scoren. Als u drie gratis spinsymbolen scoorde, krijgt u uiteindelijk Encore gratis spins.

Additional features in Guns N’ Roses video slot:

“Legend spins” – randomly awarded three re-spins with stacked Wilds,

“Apetite for Destruction” – a respin with a large cross with four skulls and the Guns N’ Roses logo – it will be exchanged for any symbol except the Bonus record,

“Solo multiplier” – randomly awarded multiplier of a winning combination from x4 to x10,

“Encore free spins” – ten free spins with stacked Wilds featuring particular band members.

This online slot game is simply the best choice for any music enthusiast and a must for any Guns N’ Roses fan! Unibet wishes you all the luck playing this fantastic video slot.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl