Hansel and Gretel Hansel and Gretel

Hansel and Gretel

25 Gratis Spins

Hansel and Gretel Free Spins

Welkom bij een ander grafisch fantastisch videoslot van NetEnt: Fairytale Legends Hansel en Gretel Free Spins, een van de belangrijkste en meest welvarende leveranciers in de internetmarkt. Met genoegen presenteren we het volgende stukje van deze Fairytale Legends – Hans en Grietje, een match gebaseerd op een schattig verhaal over twee kinderen die hun weg naar huis moesten vinden met behulp van broodwiggen. Zoals gebruikelijk bij de oprichting van NetEnt konden we onberispelijke visuele en geluidseffecten verwachten samen met de modernste cartoons en stimulerende functies, die elke draai net onvergetelijk zullen maken. Spring naar de magische sprookjeswereld en help Hans en Grietje om veilig naar huis te gaan. We zijn ervan overtuigd dat je mooi beloond zult worden.

Hansel and Gretel video slot mechanics

Deze game biedt vijf drie rijen en tien vaste coverlijnen. De betaalde mengsels zijn gemaakt van vier of zelfs vijf identieke symbolen en beginnen overal op een weddenschapsregel. In tegenstelling tot veel gokautomaten hier kun je van links naar rechts of van rechts naar links winnen, naast mixen hoef je niet te beginnen in de eerste reel. Het is waarschijnlijk dat het een minimum van $ 0,10 per draai inzet, terwijl maximum 200 kan zijn.

Normale koolhydraatarme symbolen bevatten kleurrijke edelstenen in verschillende vormen, terwijl hoogbetalende symbolen worden weergegeven door afbeeldingen van Hansel, Gretel en het embleem van de wedstrijd.
Wild embleem (geplaveide straat met duiven) is opgestapeld en bedekt een hele spoel, maar het verschijnt alleen op rollen 2 en 4 in het primaire spel.

Bonus embleem wordt weergegeven met een rode kist met gouden versieringen en frames. Als je er drie van deze landt, wordt een van die 3 bonusfuncties geactiveerd: Chocolate House Bonus, Free Spins of Coin Win.

Hansel and Gretel video slot bonus features

Stacked Wild Re-Spin – een extra spin wordt toegekend wanneer een Stacked Wild de hele haspel bedekt.

Fairy Wonder Spin – willekeurig geactiveerd in het hoofdspel, het zal een cluster van 5 tot 9 spellogosymbolen op het scherm plaatsen voor één spin.

Fairy Surprise – willekeurig geactiveerd in het hoofdspel in het geval van een no win-situatie, zal het een symbool selecteren dat zichtbaar is op de rollen. Andere symbolen, beginnend bij de laagste waarde, beginnen in de geselecteerde waarde te veranderen totdat een overwinning wordt toegekend.

Fairy Wild Spin – willekeurig geactiveerd in het hoofdspel, het kan twee volledige stapels Wild-symbolen toevoegen op haspels 1, 2, 4 en 5. Nadat de spin is voltooid, wordt een Stacked Wild Re-Spin-functie geactiveerd.

Candy House Bonus – je wordt meegenomen naar een huis met 15 verschillende snoepjes om uit te kiezen. Je hebt 3 keuzes en onder elke kolom is een vermenigvuldiger verborgen. Na het kiezen van drie wordt de beloning niet weergegeven, maar je hebt een andere keuze: neem gemiddeld drie geselecteerde multipliers of kies er één als beloning.

Gratis spins en muntenwinst – nog twee beloningen uit de bonuskist zijn 10 gratis draaiingen of een muntwinst die gelijk is aan de huidige inzet vermenigvuldigd met 15.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl