Jack and the Beanstalk Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk

25 Gratis Spins

Jack and the Beanstalk Free Spins

Welkom bij de prachtige videoslot sport Jack and the Beanstalk Free Spins, gemotiveerd met een favoriet sprookje van een jongen die een koe aanbiedt voor magische bonen. De bonen groeien onmiddellijk en Jack klimt in een gebouw hoog in de lucht om schatten van een reus te stelen. Van de korte geanimeerde intro van de gokkast bezoeken we Jack en een gouden-ei-kip die in de tweekoppige reus loopt.

Jack and the Beanstalk mechanics

De plank met draaiende haspels kijkt naar het huis van Jack, terwijl Jack zelf naar je deur gluurt om te controleren of er wat winst is. De gokkast bevat symbolen als een geit, een bijl, een gieter, een schatkist, Jack en een tweekoppige reus in aanvulling op bonenboomkaartsymbolen. Een van de geavanceerde kenmerken van deze gokautomaat is dat de Walking Wild op elke rol in de primaire sport en bij Free Spins verschijnt. Na elke re-spin gaat Walking Wild naar links, zonder extra kosten voor de deelnemer, totdat ze bij de allereerste spoel komen. Daarom, wanneer Walking Wild op de slots lijkt, krijgt de speler ook gratis spins. Om het beter te maken, vermenigvuldig je alle winsten die met alle Walking-wilds zijn geslagen x3.

Jack and the Beanstalk free spins round

Drie of meer van gestippelde schatborst embleem triggers gratis spins functie die de speler in de hemel duurt voor een ronde van 10 spins. Elke drie opgebouwde toetsen zorgen ervoor dat de wijnstokken groeien en de gekke symbolen verbeteren die zelfs voor een hele rol kunnen worden gestapeld. De laatste geaccumuleerde sleutel actualiseert het wild-symbool in een harp, die wanneer deze wordt gedetecteerd, zich uitbreidt naar de haspel. Alle wilds die gescoord worden door de gratis spins rond lopen ook wilds.

We zijn er zeker van dat je geïnteresseerd bent in deze schatten bewaakt door een tweekoppige reus, dus spring erin, schaal die wijnstokken en ontdek geweldige beloningen op je te wachten over de wolken.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl