Jack Hammer Jack Hammer

Jack Hammer

25 Gratis Spins

Jack Hammer Free Spins

Speel Jack Hammer Free Spins en bereid je voor op een spannende detective-ervaring met deze geweldige online gokkast met stripboekenthema. Jack Hammer is een briljante en fascinerende sport die je wordt aangeboden door NetEnt, de grootste leverancier in de gokmarkt. Gedetailleerde grafische afbeeldingen en een fascinerend verhaal zullen je het gevoel geven dat je een authentiek stripboek bestudeert, maar ook dat je kans maakt op het winnen van substantiƫle beloningen. Combineer de onverschrokken detective Jack Hammer in zijn zoektocht om de gevaarlijkste schurkenarts van de stad, Wuten, te verslaan. Je kunt er zeker van zijn dat deze gekke wetenschapper voor niets zal stoppen om vernietiging en chaos te brengen.

Jack Hammer video slot mechanics

Deze game biedt vijf rijen met drie rijen en vijfentwintig actieve betaallijnen. De betaalde combinaties zijn allemaal gemaakt van drie, vier of zelfs vijf gerelateerde symbolen, gepositioneerd op de nabijgelegen sleuven vanaf de eerste aan de linkerkant. Er wordt waarschijnlijk een minimum van $ 0,25 per draai ingezet, terwijl maximum 250 kan zijn.

Standaardsymbolen uit het spel worden weergegeven door verschillende personages in het verhaal, naast enkele items zoals ons papier, een telefoon, een limo, de blimp van Dr. Wuten en een fles met giftige vloeistof. Wild embleem is een burst-foto met het woord. Het scattersymbool wordt voorgesteld door een bom in de vorm van een raket. Als je er vijf of meer scoorde, activeer je de spins-bonus.

Jack Hammer video slot bonus features

Deze videoslot is uitgerust met een re-spin-functie. Het betekent dat wanneer een winnende combinatie gescoord wordt, de symbolen op hun plaats blijven en de rest opnieuw zal draaien. Als een identiek symbool ergens op een actieve lijn valt, wordt de re-spin opnieuw geactiveerd. Ze gaan door totdat er geen winnende combinaties meer worden gemaakt.

De gratis rondes bonusronde begint wanneer vijf of meer Scatter-symbolen overal op het scherm verschijnen. Tien gratis spins worden toegekend voor vijf Scatters, zes symbolen belonen je met 15 gratis spins, zeven grant 11, acht geven je 25 gratis spins en als je er negen of meer krijgt, zullen er 30 gratis spins op je wachten in de bonusronde. Er is ook een 3x multiplier hier om je winst te verhogen.

Je kunt deze uiterst vermakelijke videoslot gewoon niet missen. Jack Hammer is een geweldig avontuur met een kans op ongelooflijk grote winsten.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl