Joker Pro Joker Pro

Joker Pro

25 Gratis Spins

Joker Pro Free Spins

Speel Joker Pro Free Spins. Bereid je voor op verse, opwindende productie die door NetEnt aan je wordt geleverd, zeker een van de meest significante en meest welvarende aanbieders in de gokindustrie. We zijn verheugd om Joker Guru te vertonen, een internet videoslot met een tijdloos slotmachine-motief en ongelooflijke, moderne visuele consequenties. Geniet van geavanceerde extra kenmerken die je kunnen helpen met alle fantastische overwinningen in de meeste wendingen. Drukke gameplay samen met zorgvuldig opgebouwde logo’s zullen zeker de zwaarste spelers ontmoeten.

Joker Pro video slot mechanics

Deze game bevat vijf drie rijen en tien vaste coverlijnen. De betaalde mixen zijn allemaal vervaardigd uit vier, vijf of vier identieke symbolen, toegevoegd aan de nabijgelegen slots beginnend bij het primaire individu aan de linkerkant. Het zal waarschijnlijk het absolute minimum van $ 0.10 per draai inzetten, terwijl maximum 100 is. Reguliere logo’s in Joker-expert zijn: een klavertje vier, een hoefijzer, gouden bellen, BAR-pub, roodachtige zeven en een edelsteen. Speciaal logo is weergegeven met het slotlogo informeren over een Jokershoed. Het speelt het gebruik van Wild en Scatter op exact dezelfde tijd.

Joker Pro video slot bonus features

Joker Guru Re-Spins – nadat het Scatter-logo in de primaire wedstrijd is verschenen, wordt een uitzonderlijke re-spin geactiveerd. De uiterst linkse en uiterst rechtse rollen zullen waarschijnlijk Wild worden en het spelembleem zal blijven staan terwijl het volgen van de draai is voltooid. Als je erachter komt hoe nog een ander Scatter-symbool te landen, blijft het ook en wordt de volgende re-spin toegekend. Als je drie Scatters bekijkt, wordt waarschijnlijk een aanzienlijke triomf van 1, 000 keer de weddenschap toegekend en zal de re-spin-functie binnenkort eindigen.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl