Jungle Spirit Call of The Wild Jungle Spirit Call of The Wild

Jungle Spirit Call of The Wild

25 Gratis Spins

Jungle Spirit Call of The Wild Free Spins

Speel Jungle Spirit Call of The Wild Free Spins! Bereid u voor op een spannend avontuur naar het centrum van de tropische jungle. Met trots presenteren we Jungle Spirit Call of the Wild, een internetvideoslot van NetEnt, een van de krachtigste en meest geïnformeerde leveranciers in de internetgokmarkt. Deze wedstrijd zal je alleen maar verbazen met zijn ongelooflijke 3D-beelden, geavanceerde animaties en geluidseffecten, die je het gevoel geven dat je in het wild bent tussen exotische dieren en een prachtig uitzicht. Verder maken de spannende bonusfuncties die in deze game zijn geïmplementeerd, absoluut een van de grootste internetslots op de markt.

Jungle Spirits: Call of the Wild video slot mechanics

Deze game biedt vijf drie rijen en verbazingwekkende 1024 manieren om een winnend arrangement te scoren. De betaalde mengsels zijn gemaakt van drie, vier of zelfs vijf identieke symbolen, geplaatst op de aangrenzende rollen vanaf de eerste aan de linkerkant. Er wordt waarschijnlijk een minimum van $ 0,20 per draai ingezet, terwijl maximum 100 kan zijn.

Bovendien zijn er speciale versies van dit wezensymbool met slechts een kleine vlinder in de hoek van de pub. De haspel waarop ze terechtkomen, wordt groter en komt overeen met dit specifieke symbool als het deel uitmaakt van een winnend arrangement.

Het scattersymbool neemt een soort bloeiende lotusbloesem en scoorde op zijn minst drie daarvan om de spins-bonus te activeren.

Jungle Spirits: Call of the Wild video slot bonus features

Butterfly Boost – wordt willekeurig geactiveerd in het hoofdspel. De vlinders vliegen rond de rollen en breiden uit van 1 tot 3 symbolen die deelnemen aan een gegarandeerde winnende combinatie. Het uitgevouwen symbool bedekt de hele rol.

Jungle Spirit: Call of the Wild gratis spins – als er drie Scatter-symbolen in het hoofdspel komen, begint er een bonusronde. Je zal worden gevraagd om een dier te kiezen dat een geest van je gratis spins zal zijn. Kies verstandig omdat meer gratis spins lagere winsten toestaan, maar minder gratis spins kunnen resulteren in veel grotere beloningen. De bonusronde wordt gecentreerd rond het dier dat je kiest.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl