Koi Princess Koi Princess

Koi Princess

25 Gratis Spins

Koi Princess Free Spins

Speel Koi Princess Free Spins! Betreed de magische wereld van de Japanse manga bij Koi Princess, een internetvideoslot dat je wordt aangeboden door NetEnt. Deze prachtige game zal je verbazen met alle netjes vervaardigde symbolen en afbeeldingen, naast geavanceerde animaties en geluidseffecten die overeenkomen met het hele slot en een unieke instelling vormen. Samen met meerdere, opwindende bonusfuncties die deze creatie absoluut zal missen.

Koi Princess video slot mechanics

Deze game biedt vijf drie rijen en 20 vaste coverlijnen. De betaalde mengsels zijn gemaakt van drie, vier of zelfs vijf identieke symbolen, geplaatst op de aangrenzende rollen vanaf de eerste aan de linkerkant. Het is waarschijnlijk dat het een minimum van $ 0,20 per draai inzet, terwijl maximum 200 kan zijn.

Wild embleem toont als een foto van enorme golven en het vervangt elk ander routinesymbool en helpt winnende combinaties te maken.
Er zijn verschillende speciale symbolen die verschillende bonusovereenkomsten en -attributen activeren. We zullen ze hieronder beschrijven.

Koi Princess video slot bonus features

Bonus Bet – het kan handmatig worden geactiveerd in het hoofdspel. Zolang je actief bent, worden je wedkosten verdubbeld, maar wordt je beloond met een hogere mogelijkheid om bonusfuncties en willekeurige functies te scoren. Het verhoogt ook de beloningen die sommige van hen hebben gewonnen.

5-Hit – beloont je met 1 spin met een gegarandeerde 5-symbool overwinning inclusief een willekeurig symbool op elke regel.
Random Wild – beloont je met 1 spin inclusief 4-9 overlay Wilds willekeurig geplaatst op het scherm.
Wild Reels – beloont je met 1 spin inclusief 2-5 willekeurige rollen die volledig zijn bedekt met Wild-symbolen.

Bonusactivatie – beloont je met 1 spin inclusief 3 bonussymbolen uit 1 willekeurige bonusfunctie.Bonusfuncties – een van de onderstaande bonusfuncties begint zodra er drie bonussymbolen op het scherm verschijnen. Die symbolen verschijnen alleen op rol 1, 3 en 5. Als je er 2 laat landen en er is een win op de wedlijnen, dan kan het derde symbool van buiten het scherm worden gepusht.

Sure Win Free Spins – beloont je met 10 gratis spins. Bovendien zal elke draai een winst geven gelijk aan of hoger dan het grootste gewonnen bedrag tijdens de sessie Sure Win Free Spins, behalve de eerste draai.

Wild Reels gratis spins – beloont je met 10 gratis spins. Bovendien wordt bij elke draai een willekeurig getal tussen 1-5 rollen volledig bedekt met Wilds.

Bonuswiel – in deze functie draai je aan het wiel om een hoeveelheid munten te winnen of om een van de andere twee bonusfuncties te activeren die hierboven zijn beschreven.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl