Lights Lights

Lights

25 Gratis Spins

Lights Free Spins

Speel Lights Free Spins! Welkom in de betoverende, Japanse vallei waar je kunt ontspannen met een serene stroom en een kans krijgt om een aantal enorme overwinningen te behalen. Met trots presenteren wij Lights, een prachtige online slot aangeboden door NetEnt, een van de top en meest welvarende leveranciers in de gaming-markt. Hoewel deze game maar weinig winlijnen heeft, maken de extra attributen desondanks het scoren van een triomf nogal normaal. Het hele thema werd op een afgelegen plek geplaatst met een prachtig uitzicht op heuvels bedekt met wolken. Symbolen en cartoons zijn een echt kunstwerk, naast achtergrondgeluid dat onmiddellijk een gevoel van comfort en stabiliteit geeft.

Lights video slot mechanics

Deze game biedt vijf rijen met drie rijen en negen vaste coverlijnen. De betaalde mengsels zijn gemaakt van drie, vier of zelfs vijf identieke symbolen, geplaatst op de aangrenzende rollen vanaf de eerste aan de linkerkant. Het is waarschijnlijk dat het een minimum van $ 0,09 per draai inzet, terwijl maximum 90 kan zijn.

Wild embleem wordt weergegeven als de term en vervangt elk ander standaard embleem om een winnende afspraak te maken. Scatter-symbolen worden weergegeven met een gouden Yin-Yang-kroeg en schieten er op zijn minst drie hiervan kunnen een gratis rondes bonus rond activeren.

Lights online slot bonus features

Floating Wild – tijdens elke spin vliegen vuurvliegjes rond het scherm en schakelen tussen de 2 en 4 symbolen in Wilds.

Gratis spins – het aantal gratis spins in de bonusronde wordt bepaald door het aantal Scatters dat in het hoofdspel wordt gescoord. Je krijgt 10 gratis spins voor 3 Scatters, 20 gratis spins voor 4 Scatters en 30 gratis spins voor 5 Scatters. Tijdens deze ronde zullen de vuurvliegtuigen tussen 3 en 6 symbolen Wild in elke draai draaien.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl