Magic Portals Magic Portals

Magic Portals

25 Gratis Spins

Magic Portals Free Spins

Speel Magic Portals Free Spins! Welkom in de mystieke wereld van verbluffende krachten en krachtige tovenaars die onvoorstelbare schatten beschermen. Graag presenteren wij Magic Portals, een absoluut meesterwerk van een slot gemaakt door NetEnt, een legitieme gaming-gigant en pionier op het gebied van internetgokken. In deze internet-slot was de meeste aandacht zeker gericht op animaties en afbeeldingen die gewoonweg geweldig zijn.

Vanzelfsprekend heeft dit geen invloed gehad op andere elementen van deze generatie, omdat de geluidsresultaten en attributen die hier worden uitgevoerd, net zo grappig zijn als men zich kan voorstellen. Dit maakt dat slot de moeite van het bekijken waard is en we zijn er zeker van dat het zelfs de moeilijkste internet casino spelers zal vervullen.

Magic Portals video slot mechanics

Deze game biedt vijf rollen, drie rijen en 25 vaste betaallijnen. De betaalde combinaties zijn gemaakt van drie, vier of vijf vergelijkbare symbolen, geplaatst op de aangrenzende rollen vanaf de eerste aan de linkerkant. Het is mogelijk om minimaal € 0,25 per draai te inzetten, terwijl het maximum € 250 kan zijn.
Normale, laagbetalende symbolen omvatten afbeeldingen van kleurrijke lichtbollen (blauw, rood en groen) en afbeeldingen van een wolf, een uil en een demon. Hoogbetalende symbolen worden weergegeven door portretten van twee tovenaressen en een tovenaar.
Wild symbool wordt weergegeven als het woord zelf geschreven in goud en het zal worden vervangen door alle andere reguliere symbolen die helpen winnende combinaties te maken.
Het scattersymbool heeft een vergelijkbare vorm van de woorden ‘Gratis spins’ geschreven in goud. Het scoren van twee van dergelijke symbolen op de juiste plaatsen op het scherm zal een bonusronde activeren.

Magic Portals online slot bonus features

Wildtransformatie – in het hoofdspel bevinden zich twee speciale Magic Portal-spots in het midden van rol 1 en 5. Wanneer twee identieke symbolen op die plekken landen, worden de resterende overeenkomende symbolen die zichtbaar zijn op het scherm Wild.

Gratis spins – bonusronde van 10 gratis spins wordt geactiveerd wanneer twee scatter-symbolen in de Magic Portal-spots terechtkomen. Het kan ook binnen het bonusspel door dezelfde monteur opnieuw worden getriggerd.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl