Mega Fortune Dreams Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams

25 Gratis Spins

Mega Fortune Dreams Free Spins

Mega Fortune Dream Free Spins is een miljonair makende machine. Stel je dit voor: je zit te chillen op je bank en speelt mobiele gokautomaten om de tijd te doden. Je wordt afgeleid door iets op de televisie. Wanneer je ogen naar je telefoon fladderen, zie je het: je hebt € 5.506.001 gewonnen! Dat is precies wat een speler op 7 februari 2017 heeft gewonnen.

Mega Fortune Dreams ™ is een videoslot met 5 spoelen, 3 rijen en 20 lijnen met Wild-wissels, gratis spins met multipliers, re-spins en een triple progressieve jackpot-bonusgame die de speler veel kansen geeft om groot te winnen! De jackpot bonusspellen hebben 3 wielen en 3 progressieve jackpots. De Rapid en Major Jackpots bieden al geweldige uitbetalingen, maar de Mega Jackpot verhoogt de opwinding naar een nog hoger niveau!

Het thema van het spel is zo duidelijk als fijn kristal. We dromen allemaal van de levensstijl die geld kan kopen. Deze game biedt een kans om dat te bereiken. En met regelmatige miljoenenuitgaven is het geen wonder dat Mega Fortune Dreams ™ zo populair is bij spelers over de hele wereld.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl