Motorhead Motorhead

Motorhead

25 Gratis Spins

Motorhead Free Spins

Bereid je voor op nog een geweldig online videoslot in NetEnt Motorhead Free Spins. Opnieuw slaagden ze er niet in teleur te stellen en leverden ze een high class, innemende en opwindende game op, gewijd aan een van de belangrijkste rockbands op de achtergrond РMoțrhead. Gedetailleerde 3D-graphics, verbluffende animaties en audio-effecten die deel uitmaken van de grootste hits van de groep, bieden zeker entertainment van hoge kwaliteit.

Motorhead video slot mechanics

Deze wedstrijd is op een speciale manier gebouwd met vijf rollen en zes actieve betaallijnen. Rollen hebben verschillende dimensies: initiaal 2 met elk drie symbolen, nex twee met vier symbolen elk en elke laatste met vijf symbolen. Alles bij elkaar bieden ze negentien symbolen op het primaire display.

Symbolen uit het spel zijn een aantal traditionele zoals kersen, bel, klaver, zeven, hoefijzer, een beroemdheidsplaatje en ook een portret van Lemmy Kilmister zelf.

Wild symbool wordt vertegenwoordigd door Motorhead embleem en het vult andere symbolen aan behalve Scatter.

Het scattersymbool wordt weergegeven met de beroemde Snaggletooth, het embleem van de groep. Het lijkt gewoon op de derde, vierde en vierde haspel. Door het symbool te scoren, start elk van hen de gratis spins rond.

Motorhead free spins and bonus games

Bommenwerper – een willekeurige functie die bij elke draai kan verschijnen. Van vijf tot vijftien bommen barsten op het scherm en veranderen in dezelfde symbolen.

Mystery Reel – In elke afzonderlijke draai, in het basisspel of de gratis spins-functie, zullen een of meer rollen een zogenaamde Mystery Reel zijn. Nadat de spoelen zijn gestopt en er een mysteriesymbool op de rollen staat, verandert dit mysteriesymbool zichzelf in een willekeurig symbool. Het kan elk symbool worden, behalve de Scatter.

Gratis spins – tien gratis spins worden geactiveerd na het scoren van drie Scatter-symbolen. Mystery Reels werken ook tijdens die ronde, maar er verschijnen alleen Mysterious and Wild-symbolen op.

Motorhead videoslot is absoluut een van de meest vermakelijke spellen op de online casino markt op dit moment. Als je de fan bent van de band zelf of rock in het algemeen, zul je versteld staan van het enthousiasme hier. Aarzel niet een minuut langer en spring op het podium met Lemmy en Motorhead!

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl