Mythic Maiden Mythic Maiden

Mythic Maiden

25 Gratis Spins

Mythic Maiden Free Spins

Speel Mythic Maiden Free Spins. Zet je schrap en bereid je voor op een angstaanjagende reis door de duistere wereld van Mythic Maiden. Deze prachtige online video-slot is ontstaan in de diepten van NetEnt-studio, een van de grootste en meest welvarende leveranciers in de internetgokmarkt. Spannende lucht, zorgvuldig opgebouwde 3D-beelden, state-of-the-art cartoons en aangrijpende geluidsachtergrond zijn niet de enige voordelen van deze productie. Spannende toegevoegde functies die je een optie bieden om enorme beloningen te verwerven, is iets waar elke casinospeler op lijkt. Dat is een videoslot dat het proberen waard is, dus wacht niet een seconde meer.

Mythic Maiden video slot mechanics

Deze game biedt vijf drie rijen en 30 vaste coverlijnen. De betaalde mengsels zijn gemaakt van drie, vier of zelfs vijf identieke symbolen, geplaatst op de aangrenzende rollen vanaf de eerste aan de linkerkant. Het is waarschijnlijk dat het een minimum van $ 0,30 per draai inzet, terwijl maximum 150 kan zijn.

Normale niet-betalende symbolen in Mythic Maiden bevatten speelkaarten ter waarde van tien tot aas, terwijl grote betalende symbolen deze pictogrammen tonen: een torso, een spin, een roman bedekt met afgehakte hand, een schedel, een persoongeest.

Wild symbool wordt weergegeven door middel van een maan die rechts in een schedel verandert. Het zal alle andere routinesymbolen vervangen om winnende combinaties te helpen maken. Het landen van drie of meer van dergelijke symbolen activeert de spins-bonus.

Mythic Maiden video slot bonus features

Mythic Maiden Free Spins – het aantal Scatters dat in het hoofdspel wordt gescoord, bepaalt het aantal toegekende gratis spins. Drie symbolen geven 10 gratis spins, vier geven 15 en vijf geven 30 gratis spins. Tijdens de bonusronde is het ijzeren meisje open en kan na elke draai een vermenigvuldiger tot x10 en / of een extra vrije spin van maximaal +2 onthullen.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl