Pyramid Pyramid

Pyramid

25 Gratis Spins

Pyramid Free Spins

Bereid je voor op een nieuwe ervaring die NetEnt je ooit heeft geboden in dit geweldige online videoslot: Pyramid Free Spins: Quest for Immortality. Zoals je misschien al vermoedde, draait dit slot over de Egyptische beschaving, met behulp van prettige gedetailleerde symbolen en geweldige algemene 3D-afbeeldingen. Het biedt ook de intrigerende kwaliteit van lawine in plaats van gewone spins, samen met het aantal methoden om te winnen is gewoon ongelooflijk.

Pyramid: Quest for Immortality video slot mechanics

Deze film gokautomaat bestaat uit vijf rollen, maar dit zijn niet het draaiende type. In plaats daarvan is hier een lawine-monteur geïmplementeerd. Dat betekent dat als een winnende combinatie gescoord is, de symbolen uit deze mix verdwijnen om ruimte te creëren voor aangrenzende die van bovenaf in positie vallen. Na elke derde opeenvolgende overwinning wint het bedrag van de winst met 1 tot x10. Als resultaat van het ontwerp in de vorm van een piramide vind je maar liefst 720 strategieën om te triomferen in deze filmgroef.

De minimale inzet per draai is0.10 en de hoogste is 20.De fundamentele symbolen gepresenteerd op de rollen van Pyramid: Quest for Immortality, zijn afbeeldingen van een farao, Cleopatra, een adelaar, een cobra en een scarabee, naast het spelen van kaartsymbolen van de tien tot aas op het bureaublad van met hiëroglief beklede rotsblokken. Het vormt geen afzonderlijke mixen maar vervangt elk ander symbool op de haspels.

Pyramid: Quest for Immortality bonus features

Deze game biedt een zeer interessante bonusfunctie genaamd Wild Generation. Alle symbolen die landen op rollen 2, 3 en 4 en die deel uitmaken van de winnende combinatie, veranderen in het symbool Wild voor de volgende lawine. Het is een zeer dankbaar onderdeel van dit spel en in combinatie met 720 manieren om het te winnen, ontstaat een spel met een mogelijkheid tot astronomische winst.

Er is geen tijd te verliezen, pak een zaklantaarn en daal af in de piramides waar grote schatten verborgen zijn, wachtend om ontdekt te worden door een gelukkige speler.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl