Red Riding Hood Red Riding Hood

Red Riding Hood

25 Gratis Spins

Red Riding Hood Free Spins

Speel Fairytale Legends Red Riding Hood Free Spins. Kan er iemand zijn die niet heeft gehoord van dit verhaal over de kleine vrouw, haar zieke grootmoeder en een arme wolf? Vanzelfsprekend is het Red Riding Hood online video slot gemaakt door NetEnt, een van de belangrijkste en meest welvarende leveranciers in de gaming industrie. Crafter met uiterste aandacht voor detail dat deze game echt verbazingwekkend, sprookjesachtig motief biedt met ongelooflijke 3D-beelden en state-of-the-artwork-cartoons. De hele gameplay draait om de reis van de kleine vrouw door het bos. Elke draai voelt als een ander deel van de excursie en extra bonusfuncties vergen een deel van de aangename periodes, waardoor je kans maakt om enorme winsten te behalen.

Fairytale Legends: Red Riding Hood video slot mechanics

Deze game biedt vijf drie rijen en 20 vaste coverlijnen. De betaalde combinaties zijn allemaal gemaakt van drie, vier of zelfs vijf gerelateerde symbolen, gepositioneerd op de nabijgelegen sleuven vanaf de eerste aan de linkerkant. Er wordt waarschijnlijk een minimum van $ 0,20 per draai ingezet, terwijl maximum 200 kan zijn. Hoogbetalende symbolen worden met deze afbeeldingen weergegeven: een publicatie, een roos, een gouden sleutel, een gouden schild en een symbool van de wedstrijd. Wild embleem wordt weergegeven als een afbeelding van Red Riding Hood zelf en kan worden vervangen door alle andere standaardsymbolen die helpen bij het maken van winnende combinaties.

Fairytale Legends: Red Riding Hood video slot bonus features

Fairy Magic Spin – deze functie wordt willekeurig geactiveerd in het hoofdspel. Een cluster van 5 tot 9 symbolen zal veranderen in een van de hoogbetalende symbolen, behalve het spellogo.

Fairy Surprise – deze functie wordt willekeurig geactiveerd in het geval van een no-win situatie in het hoofdspel. Een van de hoogbetalende symbolen zichtbaar op de rollen is willekeurig geselecteerd. Andere symbolen, beginnend bij laagbetaalden, worden de geselecteerde totdat een overwinning wordt toegekend.

Fairy Wild Spin – in deze functie verschijnen een aantal van 3 of 4 Wilds willekeurig tijdens het ronddraaien op de rollen 2, 3 en 4. Zodra het is voltooid en de overwinningen zijn uitbetaald, vindt er een re-spin plaats waarbij Wilds zijn positie behoudt.

Pas op voor de wolf – deze bonusfunctie neemt de vorm aan van een bordspel met 5 soorten locaties: Muntwinst, Dubbel, Pijl, Jackpot Muntwinst en Verzamelen. Je verplaatst elke keer een aantal spaties en verzamelt beloningen waarop je terechtkomt.

Gratis spins – deze bonusfunctie kent 10 gratis spins toe.

Muntwinst – deze bonusfunctie kent een muntwinst toe die gelijk is aan de huidige inzet vermenigvuldigd met 15.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl