Reel Rush Reel Rush

Reel Rush

25 Gratis Spins

Reel Rush Free Spins

Speel Reel Rush Free Spins! Welkom in de stralende, levendige en glinsterende wereld van Gravity Hurry, een fantastische online video slot in NetEnt – ‘s werelds toonaangevende online gaming programmeur. Het is misschien een van de zeer geavanceerde games die beschikbaar zijn in de sector en de extra functies stellen je in staat elke draai te verwachten. Samen met maar liefst 3125 benaderingen om het te verwerven is essentieel voor elke speler. Nette 3D-afbeeldingen en grappige geluidseffecten zorgen ervoor dat u zich waarschijnlijk net zo voelt als met een van die oudere gametitels.

Reel Rush video slot mechanics

Deze videogame biedt vijf drie rijen en 3125 benaderingen om een winnende afspraak te evalueren. De betaalde mixen zijn allemaal vervaardigd uit vier, vijf of vier identieke symbolen, toegevoegd aan de aangrenzende rollen vanaf het primaire individu aan de linkerkant. Het zal waarschijnlijk niet minder dan $ 0,50 per draai zijn, terwijl maximaal 100 mag zijn. Standaardsymbolen in Re-El Rush presenteren glinsterende ronde snoepjes in verschillende kleuren naast rechthoekige iconen van bloemen, een pruim, een kers, een citroen, een citroen en een druif.Wild symbool wordt gesymboliseerd door een gouden beroemdheid op een rechthoek met een woord Wild rond geschreven. Het kan in de plaats komen van elk extra embleem dat de gamer helpt een winnende snaar te scoren.

Reel Rush video slot bonus features

Het meest uitzonderlijke kenmerk van Re-El Hurry zijn gedeeltelijk gecoate ronden die openen bij elke opeenvolgende overwinning. Na de allereerste gescoorde winnende ketting krijg je een respin plus een aantal van de overdekte gebieden zal activeren. Als je doorgaat met het winnen van een groeiend aantal gebieden, zullen ze zichzelf laten zien. Na een vijfde triomf krijgt u 8 gratis spins en ook wordt het volledige scherm waarschijnlijk ontdekt als middel voor tienduizenden potentiƫle combinaties. Als u in levendige en snoepspellen bent met een paar interessante en onconventionele mechanismen Re -El Rush is zeker een spel dat je moet beslissen om te proberen. Vintage graphics van goed vers fruit die in deze gokkast worden gepresenteerd, herstellen ook herinneringen aan originele gokkastmachines uit de kansspelmarkt.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl