Scruffy Duck Scruffy Duck

Scruffy Duck

25 Gratis Spins

Scruffy Duck Free Spins

Welkom in de vijver waar eenden hun ongestoorde levens leiden en genieten van hun normale bezigheden. In Scruffy Duck Free Spins kunnen ze je ook een paar grote overwinningen brengen als je geluk hebt. Deze vermakelijke filmgroef is gemaakt door NetEnt, een echte gigant en pionier in het produceren van spellen voor de internet-casinomarkt.

Geniet van het animatiethema vol grappige symbolen, innovatieve animaties en geluidseffecten die perfect passen bij een vrolijke omgeving. Samen met talrijke, stimulerende toegevoegde attributen produceren ze een internet slot dat de moeite van het kijken waard is, dus wacht niet langer en gun jezelf een kans op een enorme overwinning.

Scruffy Duck video slot mechanics

Deze game biedt vijf drie rijen en 25 vaste coverlijnen. De betaalde mengsels zijn gemaakt van drie, vier of zelfs vijf identieke symbolen, geplaatst op de aangrenzende rollen vanaf de eerste aan de linkerkant. Het is waarschijnlijk dat het een minimum van $ 0,25 per spin inzet, terwijl maximum 250 kan zijn. Redelijke, laagbetalende symbolen in Scruffy Duck zijn foto’s van speelkaarten die waard zijn van jack tot genie, in eieren die kapot zijn.

Hoge bestedingssymbolen worden vertegenwoordigd door leden van de eendenfamilie: vader, moeder, adolescent en een baby. Wild embleem neemt de vorm aan van deze naam Scruffy Duck die in een zwaan verandert wanneer deze onderdeel is van een winnende afspraak. Bovendien vervangt het andere routinesymbolen om winnende combinaties te maken.Scatter-symbool wordt gesymboliseerd door een rood lint met zinnen Gratis spins erop geschreven.

Scruffy Duck online slot bonus features

Expanding Wild – wanneer een Scruffy Duck Wild-symbool op de rollen landt en het deel uitmaakt van een winnende reeks, wordt het een mooie zwaan en bedekt het de hele haspel.

Gratis spins met extra functie – het bonusspel begint zodra drie Scatter-symbolen met één draai ergens op de rollen 3, 4 en 5 landen. Je wordt vervolgens gevraagd om een van de eenden te kiezen die een willekeurige extra functie hebben:

Multiplier – al je winsten worden vermenigvuldigd met x3 gedurende de bonusronde (je krijgt 15 gratis spins).
Symboolverwijdering – alle laagbetaalde symbolen worden voor de duur van de bonusronde van de rollen verwijderd (je krijgt 12 gratis spins).
Colossal Wild – een gestapeld Wild-symbool van 3 × 3 of 2 × 2 wordt toegevoegd aan de rollen 3, 4 en 5 (je krijgt 10 gratis spins).
Random Wild – een willekeurig getal van 2 tot 5 Wild-symbolen zal tijdens elke draai aan het scherm worden toegevoegd (je krijgt 8 gratis spins).
Double Feature – je krijgt twee extra functies in plaats van één voor de duur van de bonusronde (je krijgt 6 gratis spins).

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl