Secrets of Christmas Secrets of Christmas

Secrets of Christmas

25 Gratis Spins

Secrets of Christmas Free Spins

Het is dankzij de Secrets of Christmas Free Spins, een internet videoslot gemaakt met extreme aandacht voor detail van NetEnt, een van de meest succesvolle en herkenbare leveranciers in internet gokken markt. Een warm, verwelkomend motief met prachtige symbolen, zorgvuldig gecorreleerd met deze prachtige feestperiode, zal die tijd zeker nog specialer maken als je weet hoe je die grote winsten kunt bereiken. NetEnt levert altijd 3D-beelden van maximale kwaliteit, slanke, vermakelijke animaties en audio-effecten die de betoverende atmosfeer aanvullen. Deze internet gokkast is geen uitzondering en het zal u zeker helpen om een ervaring vol geschenken te krijgen.

Secrets of Christmas video slot mechanics

Deze game biedt vijf drie rijen en 20 vaste coverlijnen. De betaalde mengsels zijn gemaakt van drie, vier of zelfs vijf identieke symbolen, geplaatst op de aangrenzende rollen vanaf de eerste aan de linkerkant. Het is waarschijnlijk dat een minimum van $ 0,25 per draai wordt ingezet, terwijl maximum 125 kan zijn.

Routine, niet-betalende symbolen worden weergegeven door te genieten van kaarten ter waarde van tien tot aas die als kerstboomversnellingen worden getoond. Wild embleem toont als portret van deze Kerstman en vervangt ook alle andere symbolen die regelmatig zijn, en helpen winnende combinaties te maken. Het scatter-symbool is een soort scorespot en speelgoed. Ten minste drie daarvan activeren een volledig gratis spins-bonus.

Secrets of Christmas online slot bonus features

Gratis spins – voordat een ronde van 10 gratis spins begint, is er een fase waarin je extra functies kunt kiezen die de hele ronde aanwezig zullen zijn. Het aantal picks wordt bepaald door het aantal Scatter-symbolen dat wordt gescoord in het hoofdspel (3 voor 3, 4 voor 4 en 5 voor 5). Er zijn de volgende functies verborgen onder de verschillende geschenken in de kamer:

  • Additional free spins (2, 3, 4, 5 or 10),
  • Additional multiplier (1x or 2x),
  • Wild reel (second or/and fourth)
  • Additional Wild symbols (candle or/and bell)
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl