Shangri-La Slot Shangri-La Slot

Shangri-La Slot

25 Gratis Spins

Shangri-La Slot Free Spins

Welkom in de schilderachtige, mystieke vallei bij The Legend of Shangri-La Free Spins Cluster Pays. Deze geweldige online video-slot werd ook door Netent Studio geleverd, ongetwijfeld zou het kunnen strijden om de naam van een van hun beste producties.

De mate van afbeeldingen, animaties en geluidseffecten is gewoon prachtig en samen met spannende en innovatieve functies produceren ze een casinosport waar je niet zomaar overheen kunt kijken. Geniet van de ontspannende omgeving om dieren te mediteren en de enorme winsten drijven vanzelf op.

The Legend of Shangri-La Cluster Pays video slot mechanics and bonuses

Het hoofdscherm van het spel is vrij groot omdat het zes rollen en vijf rijen bevat. Om een overwinning te behalen, moeten ten minste 9 overeenstemmende symbolen verschijnen (verticaal of horizontaal naast elkaar) in een cluster. Het is mogelijk om minimaal € 0,10 per draai te spelen, terwijl het maximum € 200 kan zijn.

De legende van Shangri-La Cluster Pays zit vol bonusfuncties die symbolen vervangen, willekeurige vervangingen, plakkerige herspins, gestapelde symbolen, duwende rollen en, geliefd bij iedereen, gratis spins.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl