Spinata Grande Spinata Grande

Spinata Grande

25 Gratis Spins

Spinata Grande Free Spins

Hallo! Ben je bereid om een paal te vangen en naar een bepaalde piñatas te slingeren in de Spinata Grande Free Spins? Ze houden een paar hele grote overwinningen, dus druk op de Twist-knop. Netent is blij om weer een ongelooflijk leuke, levendige en vermakelijke sport van NetEnt te presenteren. Gemaakt met uiterste aandacht voor detail zullen prachtige symbolen en cartoons uw hersenen zeker een korte tijd bezighouden. Het prachtige landschap van het kleine Mexicaanse dorp op de achtergrond en de juiste muzieklussen samen met juichende fanfares zullen je het gevoel geven dat je er al bent.

Spinata Grande video slot mechanics

Spinata Grande is een online slotmachine met vijf rollen, vierentwintig rijen en rijen online. De minimale inzet per draai is0,20 terwijl de max misschien maar liefst $ 200 is. De symbolen van de sport bevatten routinekaartsymbolen, dus het cijfer 10 en de letters A, K, J en Q. Daarnaast zien we kleurrijke piñata’s in de vorm van stieren, ezels, vissen en schaaldieren bij sombrero. Wild symbool wordt weergegeven met een Mexicaanse walvis.

Spinata Grande video slot features

Deze gokkast heeft een zeer interessante functie, kolossale symbolen die vier (2 × 2) of negen (3 × 3) blokken tegelijk bevatten en ze worden onderdeel van een winnende combinatie als er een wordt gescoord.

Gratis spins worden geactiveerd wanneer drie Scatter-symbolen ergens op het scherm uitvallen. Je ontvangt vijf gratis spins en je kunt extra gratis spins scoren wanneer het Extra Spin-symbool op het scherm verschijnt.

Bonus is inbegrepen in het bereik van vergrote symbolen. Verschijnen op het scherm activeert het prijzenspel met de naam Mini-slot. In het hoofdspel bevat het Mini Slot verschillende Scatter-symbolen; Gratis spinsymbolen, extra draai-symbolen en 3 verschillende muntsymbolen.

Het Wild-symbool is een van de kolossale symbolen die ongekende vlekken aannemen en andere symbolen vervangen.

Aarzel niet langer, pak de stok, doe een blinddoek en neem een goede swing bij die piñata’s om verbazingwekkende verborgen beloningen te onthullen.

Je bent van harte welkom om dit ongelooflijke videoslotspel volledig gratis te testen in onze “Speel voor plezier” -modus of log in op je Unibet-account om met echt geld te spelen en ervaar de spanning van ons online casino.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl