Starburst Starburst

Starburst

25 Gratis Spins

Starburst Free Spins

Speel gratis Starburst Free Spins! Houd je stevig vast aan een stoel, want we gaan de ruimte in met waarschijnlijk de meest bekende videoslot in de gokindustrie: Starburst. Deze traditionele game die door NetEnt aan u wordt geleverd, zit vol glimmende juwelen die klaar staan ​​om u de kans te geven in uw eigen voordeel! Omdat gunstige stenen altijd gerelateerd zijn aan welvaart en rijkdom, is het de ideale combinatie voor een sport slot. Om de kansen te vergroten, betaalt deze edelsteen van links naar rechts en! Geniet van het basisspel met ontspannende muziek op de achtergrond en laat de astronomische kansen ook je eigen weg volgen.

Hoewel je niet veel aanvullende functies kunt vinden, wordt Starburst de absoluut meest populaire videoslot dankzij het gemak, de duidelijke interface en eenvoudige regels. De match biedt vergrote gekke symbolen die de rol van respins activeren. Zeggen dat er geen extra mogelijkheden zijn.

Starburst video slot mechanics

Starburst videoslot biedt vijf rollen en ongeveer drie rijen. Er zijn slechts tien coverlijnen en ook een optie om te gokken van $ 0,01 tot $ 100 per draai.

De winnende mixen bevatten vijf of vier identieke symbolen die op de nabijgelegen haspels moeten worden geplaatst. Symbolen uit de wedstrijd zijn edelstenen van verschillende kleuren, samen met de Abar-streep en RedSeven. Ze zijn uiterst eenvoudig uit elkaar te houden en de gamer kan zeker de winnende combinaties bekijken.

Starburst biedt je niet zulke functies als twee keer omhoog, gratis draaien of jackpots.

Uitbreiding van de Starburst-functie

Er is een speciaal embleem in de soort levendige stralende superster die de uitzonderlijke functie activeert. Het ziet er net uit op de tweede, vierde en derde spoel. Op het moment dat er zeker een is dat de re-spin wordt getriggerd, houdt ook de hele haspel zijn rang vast. Toen er gewoon een andere winnende combinatie was, werd de volgende re-spin geactiveerd. Maximaal 3 re-spins kunnen zo worden gespeeld.

Als je van ontspannende, ongecompliceerde videoslots houdt, zal Starburst je aandacht zeker trekken. De prevalentie heeft zoveel gewonnen blijft iets betekenen. Talloze internet slot spelers kunnen niet fout zijn.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl