Stickers Video Slot Stickers Video Slot

Stickers Video Slot

25 Gratis Spins

Stickers Video Slot Free Spins

Speel Stickers Video Slot Free Spins! We verwelkomen je graag in een levendig, funky universum van Stickers. Voer het schattige koninkrijk van fruit in in deze internetvideoslot dat u wordt aangeboden door NetEnt, een van de belangrijkste leveranciers in de goksector. Hoewel de sport op een echt klassieke manier wordt geproduceerd, kan het zeker zelfs voor de moeilijkere spelers een hoop plezier en amusement brengen. Deze sleuf biedt uiterst aangename 3D-beelden, samen met snelle cartoons en een jumpy-geluidsgeschiedenis, die het spelen van games nog spannender maken.

Stickers video slot mechanics

Deze game biedt vijf drie rijen en 20 vaste coverlijnen. De betaalde combinaties zijn allemaal gemaakt van drie, vier of zelfs vijf gerelateerde symbolen, gepositioneerd op de nabijgelegen sleuven vanaf de eerste aan de linkerkant. Er wordt waarschijnlijk minimaal $ 0,20 per draai ingezet, terwijl maximum 200 kan zijn. Niet-betalende symbolen in stickers nemen een soort speelkaart ter waarde van tien tot aas, terwijl hoge betalende symbolen worden weergegeven door afbeeldingen van fruit: een pruim, een kiwi, een sinaasappel en een aardbei. Wild embleem toont als een rood schoppictogram op gouden achtergrond en het zal alle andere gewone symbolen vervangen om winnende combinaties te helpen maken.

Stickers video slot bonus features

Sticky Spin – wanneer een Wild-symbool op het scherm verschijnt, wordt deze functie geactiveerd. De Wild blijft op zijn plaats en nog een spin zal worden uitgevoerd. Als er tijdens het opnieuw draaien nog meer Wild-symbolen verschijnen, zullen ze ook hun positie behouden en worden de volgende re-spins toegekend. De functie zal eindigen als er geen nieuwe Wilds op de rollen verschijnen.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl