The Invisible Man Slot The Invisible Man Slot

The Invisible Man Slot

25 Gratis Spins

The Invisible Man Slot Free Spins

Speel The Invisible Man Slot Free Spins! Eens te meer zijn we verbaasd over de creatie van NetEnt, een echte leider onder leveranciers in de internetgokmarkt. Deze keer presenteren we The Invisible Man, een ongelooflijke videoslot met geavanceerde 3D-afbeeldingen, ongelooflijk vloeiende animaties en absoluut toepasselijke geluidseffecten. Met behulp van een spannende vertelling, met inbegrip van de mysterieuze schurk effectief bij de meest onverwachte overtredingen, maken ze deze match een echt juweeltje van online slots plus een plek die zeker de moeite waard is om te bekijken. Wacht niet langer en stap in het universum van The Invisible Man, misschien ben jij de persoon om de feiten over hem te ontdekken en de lokale autoriteiten te helpen bij het arresteren van de crimineel.

The Invisible Man video slot mechanics

Deze game biedt vijf drie rijen en 20 vaste coverlijnen. De betaalde mengsels zijn gemaakt van drie, vier of zelfs vijf identieke symbolen, geplaatst op de aangrenzende rollen die zowel van links naar rechts als van rechts naar links beginnen. Het is waarschijnlijk dat het een minimum van $ 0,20 per draai inzet, terwijl maximum 100 kan zijn. Routine, niet-betalende symbolen worden weergegeven met de speelkaarten waard van tien tot aas. Er zijn slechts twee Wild-symbolen uit de sport, de een kiest soort van een politieagent en de andere is The Invisible Man (Griffin). Ze vervangen andere routinesymbolen door winnende combinaties te maken. Er is geen ander Scatter-symbool uit de wedstrijd, maar als beide wild-symbolen uitvogelen hoe te zweven op het primaire display, zal waarschijnlijk een bonusronde worden geactiveerd.

The Invisible Man online slot bonus features

Re-Spins – de Police Wild verschijnt alleen op de eerste haspel en Griffin Wild verschijnt alleen op de vijfde haspel. Zodra een van hen valt, begint een re-spin-functie. Telkens wanneer een spin wordt uitgevoerd, beweegt de Wild één haspel naar links (Griffin Wild) of naar rechts (Police Wild). Het is mogelijk om beide tegelijk te scoren.

Gratis spins – als beide Wilds elkaar overlappen, worden ze samengevoegd en activeren ze een bonusspel van 10 gratis spins. Als dezelfde situatie zich voordoet binnen de bonusronde, dan krijgt u extra 4 gratis spins. Tijdens deze ronde verschijnt er twee meter boven het hoofdscherm. Elk ervan is verbonden met het bijbehorende Wild-symbool en zal één veld voortzetten telkens wanneer de Wild op het scherm valt. Als een van de meters volledig vult voordat de gratis spins eindigen, wordt een extra ronde toegekend.

Police Spins – deze functie wordt geactiveerd zodra de blauwe meter vult tijdens free spins. Je krijgt drie spins waarbij 5 willekeurig geplaatste Wilds op de rollen verschijnen.

Griffin’s Rage – deze functie wordt geactiveerd zodra de rode meter vult tijdens free spins. Je wordt meegenomen naar een pick & click-game bestaande uit drie fasen waarin een aantal spannende beloningen wachten: 3 muntwinsten van verschillende bedragen, 1 vermenigvuldigingsverhoging en een politiehoed die de bonusfunctie beëindigt.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl