Twin Spin Twin Spin

Twin Spin

Twin Spin Free Spins

Bereid je voor met Twin Spin Free Spins om pure classic te testen in een nieuwe, moderne variant. Zoals altijd was NetEnt in staat om iets compleet unieks en plezierigs te maken dat uren plezier zal bieden. We bieden de Twin Spin online video slot, ook een opvolger van een enkele gewapende bandiet en fruit vanaf het begin van de gamegeschiedenis. Een match met zeer bekende logo’s en een paar nieuwe attributen gevolgd door glanzende 3D-animaties en afbeeldingen, naast moderne geluidseffecten.

Twin Spin video slot mechanics

Deze game biedt vijf rollen en 3 rijen met top 243 mogelijke methoden om een winnende mix te scoren. De minimale inzet per draai is 0,25, terwijl de grootste 125 zou kunnen zijn. De winnende mengsels bij Twin Spin video slotmachines zijn gemaakt van drie, vier of zelfs vijf gerelateerde symbolen. Het moet op de rollen in de buurt worden neergezet, te beginnen bij de eerste aan de linkerkant.
Daarnaast zijn er speelkaarten waard van negen tot vijf aas. Toegevoegd uniek logo is Wild. Het lijkt alleen in 3 centrale rollen ook elk ander symbool te vervangen om een winnende combinatie te maken.

Twin Spin video slot bonus features

NetEnt heeft vastgesteld dat een nieuw leven ingeblazen klassieke slot niet voldoende is om een uiterlijk te creƫren op de gokmarkt en dat is waarom de Twin Reel-monteur wordt aangeboden binnen deze specifieke videoslot. Het betekent dat elke draai twee willekeurige buurhaspels gelijke symbolen zullen vertonen. Ze zijn ook in staat om uit te breiden naar drie, voor of vijf rollen die het behalen van een triomf zoveel eenvoudiger maken. Stel je die enorme winsten voor wanneer het hele scherm volloopt met een enkel symbool vanwege de Double Reel-bonusfunctie.
Klinkt behoorlijk verleidelijk, nietwaar?

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl