Victorious Victorious

Victorious

25 Gratis Spins

Victorious Free Spins

Speel Victorious Free Spins! We nemen je mee terug in de tijd naar het vroege Rome. Een tijdperk van glorieuze strijd, opwindende intriges en sterke heersers met Julius Caesar zelf die de meest legendarische verovering regisseerde. Met veel plezier presenteren wij Victorious, een internetvideoslot dat u wordt aangeboden door NetEnt, een van ‘s werelds grootste en meest winstgevende aanbieders van online gaming. Schone, gedetailleerde afbeeldingen, fijne animaties en de juiste geluidseffecten kunnen de tijd die u in deze game spendeert, eenvoudig onvergetelijk maken.

Victorious video slot mechanics

Deze game biedt vijf drie rijen en 243 benaderingen om een winnende afspraak te evalueren. De betaalde mengsels zijn gemaakt van twee (alleen in het geval van symbolen tien en negen), drie, vier of zelfs vijf identieke symbolen, geplaatst op de aangrenzende rollen vanaf de eerste aan de linkerkant.

Het is waarschijnlijk dat hij minimaal $ 0,25 per draai inzet, terwijl maximum 125 kan zijn. Standaardsymbolen in zegevierende huidige Romeinen in verschillende afbeeldingen: een marcherend legioen, een woeste soldaat, een centurion die in het oog staat en Julius Caesar zelf. Afgezien van die vindt u symbolen vertegenwoordigd door te genieten met kaartwaarde van negen tot expert.

Het wilde symbool beeldt een Romeins adelaarstandbeeld af en kan in de plaats komen van een ander symbool om een winnende afspraak te maken. Het scattersymbool wordt weergegeven met een gouden lauwerkrans. Het scoren van op zijn minst een aantal daarvan activeert een gratis spins-bonus rond.

Victorious video slot free spins

De free-spins-bonusronde in Victorious wordt geactiveerd door ten minste drie scatter-symbolen die op het scherm verschijnen. Ze geven je 15 gratis spins. Als je vier scatters scoorde, krijg je 20 gratis spins en vijf symbolen belonen je met 25 gratis spins. Alle winsten in de bonusronde worden vermenigvuldigd met 3.

Deel de glorie van de ongeslagen legionairs en stap in de strijd om geweldige beloningen. Het Romeinse rijk wacht op een gelukkige speler die zijn schatten opeist.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl