Warlords Slot Warlords Slot

Warlords Slot

25 Gratis Spins

Warlords Slot Free Spins

Speel Warlords Slot Free Spins! Bereid je voor op een aantal epische veldslagen en verbluffende ervaringen in een andere prachtige online videoslot in NetEnt Warlords – Crystals of Power. Ontmoet drie almachtige heersers (de Barbaar, de priesteres en de samoerai) en hun dierlijke metgezellen, die worstelen met een eindeloze oorlog voor glorie, rijkdom en land die onvoorstelbaar zijn. Ge├»nspireerd door de meeste populaire videogames en tv-series, biedt deze creatie alle beste functies om een onvergetelijke online casino-ervaring te maken.

Warlords: Crystals of Power video slot mechanics

Deze overeenkomst biedt vijf rijen met drie rijen en halve dekking. Mogelijke inzet per draai is minimaal 0,15 en maximaal 150. Winnende combinaties worden gevormd bij minimaal drie primaire symbolen die worden gescoord op bezette lijnen die automatisch beginnen vanaf de allereerste verlaten haspel.

Symbolen van de Warlords: Video slot Movements of Electricity vertegenwoordigen speciale persoonlijkheden van deze sport, hun dierlijke metgezellen in aanvulling op elementen van spullen. Hoofdpersonagesymbolen kunnen drie cellen op de haspel nemen die een kans bieden om de hele rol te dekken.

Wild symbool wordt weergegeven met een gouden medaillon met drie kristallen elk in een van de belangrijkste kleuren in de sport (rood, blauw en groen). Het lijkt op alle rollen en kan zijn eigen mixen maken, naast andere symbolen vervangen, behalve de Scatter.

Random Overlay Wild feature:

Deze bonus kan tijdens een normale draaiing beginnen. Er zijn drie beschikbare opties:

The Priestess Arrow – van twee tot vijf extra Wilds verschijnen op elke positie op het scherm.

The Samurai Sword – van twee tot vijf Wilds vallen bij de eerste vier rollen bij een van de actieve lijnen.

The Battle Feature:

Wanneer je 2 verschillende Scatter-symbolen raakt, begint een gevecht. Een van de Scatters transformeert naar de andere die is gekozen en de re-spin-functie kan starten.

Re-spins:

Wanneer twee of meer Scatters landen, begint deze functie. Scatters worden dan op hun plaats geblokkeerd, terwijl alle rest-symbolen worden vervangen door nieuw om de speler een verandering te geven voor het winnen van gratis spins wanneer derde Scatter landt.

Final Chance

Als gratis spins niet zijn begonnen wanneer de herspins voorbij zijn, krijgt de speler een laatste kans om deel te nemen aan gratis spins of een extra beloning te krijgen. Dit kunnen munten of multipliers tot 100x zijn.

Heb je al gekozen aan welke kant wil je staan? Zal het de machtige barbaar zijn, de mysterieuze priesteres of de exotische Samurai? Je mag deze epische online video slot gewoon niet missen, dus doe nu mee aan de strijd.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl