Wild Wild West Slot Wild Wild West Slot

Wild Wild West Slot

25 Gratis Spins

Wild Wild West Slot Free Spins

Welkom bij de spannende ervaring in Wild Wild West Slot Free Spins: The Great Train Heist. Met behulp van een stel bandieten heb je de mogelijkheid om de beste score van deze eeuw te behalen. Ga op een paard en achtervolg de trein boordevol onvoorstelbare schatten. Hou van gedetailleerde, komische afbeeldingen samen met innovatieve animaties en levendige muziek op de achtergrond in deze internetvideoslot aangeboden door NetEnt, de beste gamingaanbieder in de kansspelmarkt.

Wild Wild West: The Great Train Heist video slot mechanics

De betaalde mengsels zijn gemaakt van drie, vier of zelfs vijf identieke symbolen, geplaatst op de aangrenzende rollen vanaf de eerste aan de linkerkant. Het is waarschijnlijk dat het een minimum van $ 0,10 per draai inzet, terwijl het maximum 100 kan zijn.

Routine symbolen worden vertegenwoordigd door wedstrijden van die speelkaarten samen met portretten van vier bandieten die deelnemen aan de overval. Wild-symbool wordt weergegeven met een exploderend woord, plus het vervangt alle andere symbolen (behalve Scatter) om een winnende combinatie te maken.

Het scatter-symbool wordt als een paar zeven weergegeven in de roestige stalen cirkel. Als u op zijn minst een aantal van de overal op het display landt, wordt er een gratis spins-bonus geactiveerd.

Wild Wild West: The Great Train Heist video slot bonus features

Plukken en klikken – deze functie start wanneer drie gouden veilige symbolen op het scherm verschijnen. Ze zijn alleen aanwezig op de rollen 1, 3 en 5. Je mag een van de kluizen kiezen die een aantal munten bevatten tussen x5 tot x50 keer de inzet.

Gratis spins – bonusronde van gratis spins start wanneer er ten minste drie scatter-symbolen op het scherm verschijnen. Ze geven je 10 gratis spins. Vier Scatters geven recht op 20 gratis spins en vijf Scatters belonen je met 30. Daarnaast is er een extra Wild-feature voor de duur en wordt deze in het begin willekeurig gekozen uit Regular Wild, Expanding Wild, x2 Multiplier Wild en Spreading Wild.

Er is geen tijd te verliezen omdat de trein elk moment kan vertrekken. Pak je wapen en ga op avontuur voor je leven met Wild Wild West: The Great Train Heist.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl