Wolf Cub Wolf Cub

Wolf Cub

25 Gratis Spins

Wolf Cub Free Spins

Bekijk deze prachtige casinogroef met een schattige Wolf Cub Free Spins bij de primaire functie. Hij verblijft samen met zijn vrienden in besneeuwde bossen, waar ze een klein geheim bewaken. Wil je begrijpen wat het is? Volg gewoon hun vingerafdrukken en zij kunnen u naar een locatie leiden, waar grote rijkdom verborgen is. Geniet van deze prachtig geanimeerde videoslot vol vrolijke logo’s en fascinerende toegevoegde functies die grote winsten kunnen produceren.

Wolf Cub video slot mechanics and bonuses

Hoofdscherm bestaat uit vijf rollen, drie rijen en twintig vaste betaallijnen. De betaalde combinaties zijn gemaakt van drie, vier of vijf vergelijkbare symbolen, geplaatst op de aangrenzende rollen vanaf de eerste aan de linkerkant. Het is mogelijk om minimaal € 0,20 per draai te inzetten, en een maximum van € 200.

Er zijn een paar interessante bonusfuncties die wachten op spelers in Wolf Cub. Afgezien van Wild-symbolen die gewone symbolen vervangen en Scatters die een gratis spins-spel toekennen, is er ook een verbazingwekkende Blizzard-functie die tijdens de bonusronde meerdere symbolen in hetzelfde pictogram kan veranderen.

Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl
Alle rechten voorbehouden 2019 - Crazyspins.nl